Paardendekenwasserij Pijnacker

Bucas of Horseware

s

Veel mensen blijven bij een bepaald merk omdat ze daar goede ervaringen mee hebben en de pasvorm van dat merk voor hun paard goed is. De Bucas en Horseware dekens zijn niet met elkaar te vergelijken omdat ze een andere pasvorm hebben en gebruik maken van andere materialen. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van Bucas en Horseware uitgelegd.

Horseware dekens


In 1985 heeft Horseware met de hand de eerste Rambo Original deken gemaakt. Door te experimenteren en veel te testen heeft Horseware zich ontwikkeld tot een bedrijf dat staat voor kwaliteitdekens. Tot op de dag van vandaag is de Rambo Original in zijn vernieuwde vorm nog steeds een zeer populaire deken. Horseware heeft ook dekens met een opstaande hals, de zogenaamde Wug modellen. De Wug geeft extra bescherming tegen wind en regen en voorkomt drukplekken op de schoft.

Horseware heeft de volgende type dekens:

Rambo: Allersterkste en flexibele dekens van Horseware. Uit te breiden met liners en halsstukken.

Rhino: Sterke dekens die qua waterdichtheid niet onderhevig zijn aan slijtage. Te gebruiken met liners en met halsstukken.

Amigo Bravo: Sterke middenklasser uit de Horseware collectie. De hals is los verkrijgbaar en de deken heeft een linersysteem.

Amigo Hero: Horseware kwaliteit voor een goede prijs. Dit type heeft geen mogelijkheid tot het bevestigen van een hals of een liner.

Bucas dekens


Sinds 1981 maakt Bucas paardendekens en ze staan bekend om hun high performance paardendekens. Uniek van Bucas is de Stay-Dry formule. Hierdoor kunnen bezwete paarden de deken direct op na het werk. Door de Stay-Dry formule wordt zweet direct afgevoerd en droogt het paard snel. Een ander voordeel is dat de deken ook op stal opgelaten kan worden, je hebt dus geen aparte staldeken meer nodig.

Bucas heeft verschillende type dekens:

Smartex: Zeer sterke, comfortabele deken met een groot temperatuurbereik en bevat de Stay-Dry formule. Beschikt over een linersysteem en de mogelijkheid om een hals te bevestigen.

Select: Luxe, lichtgewicht deken met veel variatie mogelijkheden. De elastische buiksingels zijn verborgen en de deken heeft reflectiestrepen. Beschikt over een linersysteem en de hals is los verkrijgbaar.

Irish Turnout: Goede prijs/kwaliteit verhouding en variatie mogelijkheden. Beschikt over een linersysteem en de hals is los verkrijgbaar.

Freedom: Bucas kwaliteit voor een lage prijs. Dit type heeft geen mogelijkheid tot het bevestigen van liners en een hals

Servicepunten


Hoofdvestiging - op afspraak
Keulseweg 32 A
2641 PK Pijnacker

Ruiterhuis Lansbergen - tijdens openingstijden
Bergweg Zuid 135
2661 CS Bergschenhoek

Over ons


Paardendekenwasserij Pijnacker bestaat sinds 2010 en is actief in de omgeving Pijnacker/Nootdorp. Particulieren en zakelijke klanten kunnen hun dekens en dekjes bij ons brengen voor een goede wasbeurt. Ons motto: dekens wassen op de juiste manier!

Contact


Email: info@dekenswassen.nl
Telefoon:  06-49914433
Dekens en dekjes kunnen op worden afgeleverd en opgehaald bij een van onze servicepunten. Op afspraak halen wij dekens bij u op.

© 2024 Paardendekenwasserij Pijnacker

Thema door Anders Norén