IMG_3434a
Dekens  € 14,00 per stuk vanaf 10 stuks € 12,50 per stuk
Shetlanddekens 50% korting op bovenstaande prijzen
Zweet-, vliegen-, eczeem- en uitrijdekens  € 13,50 per stuk
Losse of vaste hals  € 4,50 per stuk
Geschikt voor alle soorten dekens zonder waterdichte functie.
Waterdichte spoeling   € 17,50 per stuk incl. wassen vanaf 10 stuks € 15,00 per stuk
Geschikt voor dekens met een waterdichte functie. Wij kunnen geen garantie geven op de waterdichtheid na behandeling omdat de kwaliteit, gebruik en ouderdom van de deken van groot belang is.
Bucas wash  € 20,00 per stuk incl. wassen vanaf 10 stuks € 17,50 per stuk
Geschikt voor alle Bucas dekens. Wij wassen Bucasdekens volgens waslabel en met Bucas Wash, hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie op uw deken.
Sjabrakken  € 4,50 per stuk vanaf 5 stuks € 4,00 per stuk
Geschikt voor alle soorten sjabrakken die machinaal gewassen kunnen worden.
Wol   €6,50 per stuk incl. wassen
Wol producten, als zadelonderleggers en zweetdekens, worden met speciaal wasmiddel voor wol gewassen. Het wol wordt weer elastisch en zorgt voor optimale bescherming. De bovenstaande prijs is de toeslag bovenop de gewone prijs voor het wassen van een zweetdeken of sjabrak/onderlegger.
Beschermers  € 15,00 per set van 4 stuks
Geschikt voor beschermers die in de wasmachine kunnen.
Hondendeken  € 7,50 per deken
Geschikt voor alle soorten dekens die in de wasmachine kunnen.
Reparaties  In overleg
Het is mogelijk reparaties bij ons te laten uitvoeren. Van scheurtjes in de buitenvoering tot aan nieuwe singels en gespen. Wij stikken met een industriële naaimachine.

Wij wassen niet warmer dan 30°celcius, om krimp van materiaal en waterdichtheid van dekens te kunnen garanderen.

De dekens en dekjes worden door ons zoveel als mogelijk, haar-vrij gemaakt. Dit in hoeverre het materiaal dit toelaat, stoffen- en fleece voeringen zijn helaas niet 100% haar-vrij te krijgen. Wij vragen u de deken zelf zo goed mogelijk van overtollig haar te ontdoen voor deze worden ingeleverd. Dekens die wij met extreem veel haar ontvangen, krijgen een toeslag van €7,50 per deken.

Verwijder defecte sluitingen van de deken. Deze kunnen schade aanbrengen aan de deken in de was. Schade, zoals scheuren, kunnen door het wassen verergerd worden als u deze niet laat repareren. Prints, applicaties en stras steentjes kunnen loslaten in de was. Houdt u hier rekening mee.

Voor bedrijven is het mogelijk om te betalen via een factuur. Er komt op de bovenstaande prijzen nog 21% BTW.

Gratis haal- en brengservice:


Wij komen binnen 15 km vanaf postcode 2641 PK jouw dekens, minimaal 15 stuks en in overleg gratis bij jou ophalen- en terugbrengen.

Heb je minder dekens of woon je verder weg? Neem dan even contact met ons op, wellicht valt jouw adres binnen een van onze geplande routes en kunnen wij de dekens alsnog gratis ophalen- en terugbrengen. In alle andere gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine kilometervergoeding in rekening te brengen á € 0.35 cent per gereden kilometer.

 

Servicepunten


Wij hebben 2 servicepunten waar je dekens en dekjes kunt inleveren.

- Hoofdvestiging in Pijnacker - op afspraak
- Ruiterhuis Lansbergen in Bergschenhoek - tijdens openingstijden

Heb jij een ruitershop, veevoeder- of een ander paardgerelateerd bedrijf en wil je deze service ook aanbieden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Ik wil mijn deken laten wassen, en nu?


Indien u de deken bij ons wil langs brengen of wenst u dat wij de deken bij u komen ophalen, dan kunt middels het onderstaande contactformulier een verzoek insturen. Wij maken een afspraak om de dekens op te halen of dat u de dekens komt brengen en noteren uw wensen. Nadat de dekens binnen zijn, zullen wij uw paardendeken voorzien van een waslabel met uw naam. Dit waslabel blijft het gehele wasproces aan uw deken bevestigd.

U kunt er ook voor kiezen om binnen de openingstijden van ons servicepunt in Bergschenhoek de deken daar in te leveren.

Wij streven ernaar om de paardendekens binnen 14 dagen te wassen en nemen weer contact met u op als het wasgoed klaar is. Bij het ophalen of afleveren betaalt u.

Op deze manier staat uw paard er weer warm en droog bij.

Contactformulier


Servicepunten


Hoofdvestiging - op afspraak
Keulseweg 32 A
2641 PK Pijnacker

Ruiterhuis Lansbergen - tijdens openingstijden
Bergweg Zuid 135
2661 CS Bergschenhoek

Over ons


Paardendekenwasserij Pijnacker bestaat 10 jaar en is actief in de omgeving Pijnacker/Nootdorp. Particulieren en zakelijke klanten kunnen hun dekens en dekjes bij ons brengen voor een goede wasbeurt. Ons motto: dekens wassen op de juiste manier!

Contact


Email: info@dekenswassen.nl
Telefoon:  06-49914433
Dekens en dekjes kunnen op worden afgeleverd en opgehaald bij een van onze servicepunten. Op afspraak halen wij dekens bij u op.