Paardendekenwasserij Pijnacker

Tarieven

Dekens - neutrale was  € 15,00 per stuk vanaf 10 stuks € 14,00 per stuk
Shetlanddekens 50% korting op bovenstaande prijzen
Zweet-, vliegen-, eczeem- en uitrijdekens (incl. losse of vaste hals)  € 15,00 per stuk
Losse of vaste hals  € 5,50 per stuk
Het neutrale wasprogramma is geschikt voor alle soorten dekens zonder waterdichte functie, zoals staldekens en liners. Een vast of losse hals wordt gewassen met hetzelfde wasprogramma als de deken. Zo blijft een waterdichte hals ook waterdicht.
Waterafstotende spoeling   € 21,00 per stuk incl. wassen vanaf 10 stuks € 18,50 per stuk
Geschikt voor outdoor dekens met een waterdichte laag. Wij kunnen geen garantie geven op de waterdichtheid na het wassen, omdat de kwaliteit, gebruik en ouderdom van de deken van groot belang is.
Bucas Wash  € 24,00 per stuk incl. wassen vanaf 10 stuks € 21,00 per stuk
Geschikt voor alle Bucas dekens. Wij wassen Bucasdekens volgens waslabel en met Bucas Wash, hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie op uw deken.
Horseware Wash  € 24,00 per stuk incl. wassen vanaf 10 stuks € 21,00 per stuk
Sindskort is Horseware gestopt met het fabriceren en verkopen van Horseware Wash wasmiddel. Als alternatief adviseren zij Horseware dekens te wassen met Bucas Wash. Geschikt voor alle Horseware dekens. Wij wassen Horseware dekens volgens waslabel en met Bucas Wash.
Sjabrakken  € 5,50 per stuk vanaf 5 stuks € 4,80 per stuk
Geschikt voor alle soorten sjabrakken die machinaal gewassen kunnen worden.
Wol   € 9,50 per stuk
Wol producten, als zadelonderleggers en zweetdekens, worden met speciaal wasmiddel voor wol gewassen. Het wol wordt weer elastisch en zorgt voor optimale bescherming. De bovenstaande prijs is de toeslag bovenop de gewone prijs voor het wassen van een zweetdeken of sjabrak/onderlegger.
Beschermers  € 15,00 per set van 4 stuks
Geschikt voor beschermers die in de wasmachine kunnen.
Hondendeken  € 9,00 per deken
Geschikt voor alle soorten dekens die in de wasmachine kunnen.
Reparaties  In overleg
Het is mogelijk reparaties bij ons te laten uitvoeren. Van scheurtjes in de buitenvoering tot aan nieuwe singels en gespen. Wij stikken met een industriële naaimachine.

Voor bedrijven is het mogelijk om te betalen via een factuur. Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. Wij kunnen geen garantie geven op de waterdichtheid na het wassen, omdat de kwaliteit, gebruik en ouderdom van de deken van groot belang is.

Gratis haal- en brengservice:
Wij komen binnen 15 km vanaf postcode 2641 PK jouw dekens, minimaal 15 stuks en in overleg gratis bij jou ophalen- en terugbrengen.

Heb je minder dekens of woon je verder weg? Neem dan even contact met ons op, wellicht valt jouw adres binnen een van onze geplande routes en kunnen wij de dekens alsnog gratis ophalen- en terugbrengen. In alle andere gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine kilometervergoeding in rekening te brengen á € 0.35 cent per gereden kilometer.

Servicepunten
Wij hebben 2 servicepunten waar je dekens en dekjes kunt inleveren:
- Hoofdvestiging in Pijnacker - op afspraak
- Ruiterhuis Lansbergen in Bergschenhoek - tijdens openingstijden

Daarnaast beschikken meerdere stallen inmiddels over een eigen inleverbak waar wij de vuile dekens komen ophalen en schone dekens komen retourneren.

Heb jij een stal, ruitershop, veevoeder- of een ander paardgerelateerd bedrijf en wil je deze service ook aanbieden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil mijn dekens laten wassen, en nu?
Maak een keuze of u de dekens wil brengen of wilt laten ophalen:
- brengen: indien u de dekens bij ons wil brengen kunt u dit op een eigen gewenst moment doen. Op het adres in Pijnacker hebben wij inleverbakken staan met labels en een stappenplan om de deken juist te labellen. U kunt er ook voor kiezen om binnen de openingstijden van ons servicepunt in Bergschenhoek de deken daar in te leveren.
- ophalen: wenst u dat wij de deken bij u komen ophalen, dan kunt middels Whatsapp, telefonisch of het contactformulier een verzoek insturen.

Aanleveren:
- s
ingels en sluitingen vastmaken
- verwijder zelf zo goed mogelijk het overtollig haar van de binnenzijde. Dekens die wij met extreem veel haar ontvangen, krijgen een toeslag van €7,50 per deken.
- verwijder zand en mest van de buitenzijde van de deken
- verwijder defecte sluitingen van de deken. Deze kunnen schade aanbrengen aan de deken in de was. Schade, zoals scheuren, kunnen door het wassen verergerd worden als u deze niet laat repareren
- plak klittenband zo goed mogelijk vast, dit voorkomt schade aan de dekens

Prints, borduursels, applicaties en (stras) steentjes kunnen loslaten in de was. Houdt u hier rekening mee.

 

IMG_5865

© 2024 Paardendekenwasserij Pijnacker

Thema door Anders Norén